Síla v nás..

Síla v nás..

Anotace: Tulisku jen ten boj je ztracen,který je ztracen v naší mysli..

Když se zastavíš
a přestaneš vnímat čas
všechny smutky porazíš
ucítíš sílu a lásku, která je v nás

Jen silní můžeme osudu čelit
nevšímat si překážek a jít dál
pak jednou nebude nás už nic dělit
s touhou v srdci ještě nikdo neprohrál...

Pamatuj si prosím tato slova
pro časy příští, chvíle smutku, trápení
budu ti je opakovat zas a znova
však víš - jsme si blízcí i když vzdálení...
Autor Ninala, 10.09.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí