Miluju tě

Miluju tě

Anotace: Bolest duše a deprese se projevila v básničce. Není to nic moc-spíš takové zamilované a nemilované. :) Prosím komentáře a hodnocení... Moc děkuju!

Miluju tě,
tak proč se nechceš vrátit,
miluju tě,
proč mě chceš takhle trápit,
miluju tě,
strašně mi chybí tvé objetí,
miluju tě,
bez tebe jsem v bezmocném zajetí,
miluju tě,
tak dej mi zas své srdce,
miluju tě,
já budu smět žít hladce,
miluju tě,
už nic mi nebude drásat duši,
miluju tě,
mé srdce je jako po zásahu kuší,
miluju tě,
proč se to vůbec stalo,
miluju tě,
však delší dobu se to na nás hnalo
miluju tě,
vrať se a uklidni mě
miluju tě,
sejmi ze mě to těžké břímě,
miluju tě,
opět mě pohlaď po vlasech,
miluju tě,
a dej mi druhý dech.
Autor Rhiannon, 10.09.2007
Přečteno 651x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera... to je od tebe ??? Jestli jo, tak to je super...

02.10.2007 19:17:00 | smeagol

To smaé jako u básně "Můj princi".

30.09.2007 20:25:00 | Milady

Skvostné, bohužel velmi smutně výstižné.

10.09.2007 20:06:00 | Bloodmoon

Láska bývá i krutá...

10.09.2007 18:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí