Předem odsouzená role

Předem odsouzená role

Anotace: O tom, když nás naše životní role předurčují být tím druhým, kterému není určeno být šťastným.

Nebudu brečet,
vždyť pláč se nehodí.
Já přece nejsem obětí.
Jsem hlavním aktérem
společné nevěry,
který na ní má svůj díl.

Hraje se hra,
na to kdo vypadne.

Jsem nepohodlným hercem,
jehož jméno je irelevantní,
nikdo brzy nebude vědět,
kým měl být.
Nebudou tušit,
že jsi měl být mým,
neuzří nikdy,
že jsem tě chtěla
...mít vážně.

Hlavní hrdinka
a Vaše shledání.
Tak to má být.
Hlavní pár,
má přece být svým.
Na zrádné nevěry,
každý rád zanevře,
ale že milovala
nikdo již neuzře.

A tak se zhrzená klidí,
ví že to tak musí být.

Některé role jsou zkrátka jen epizodní a pláč v dešti se přece nepočítá.
Autor sad_girl, 10.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...pláč v dešti se přece nepočítá ...

Říká se, že v lásce vyhrává ten, kdo má rád míň...:o(

11.09.2007 08:12:00 | Hesiona-Essylt

mrzi me,ze se trapis...:(

10.09.2007 19:56:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí