Láska-Láska k tobě...

Láska-Láska k tobě...

Anotace: Hvězďičko-perličko...............

Je tma

Vedle mě sedí jasná hvězdička,
Ta která přivírá svá víčka,
Usměv na tváři se mi jeví,
Z toho pocitu,že ona se objeví…

Hvězdy jako perličky po nebi rozseté,
Mezi nimi jen ta má,
Ta která září z jasna,
A já vím,
Že s ní to budoucnost má..

Přemýšlím o životu,
Tam přec nemůžu být sám,
Já myslím na tu,
Které svou lásku jednou dám…..

Pavlínko…
Autor Lumen, 10.09.2007
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, tak přeji moc štěstí. :-)

10.09.2007 21:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí