Příliš zvolna

Příliš zvolna

Anotace: Postupný rozchod...Bolí snad méně?

Tak zvolna se rozcházíme
Tak zvolna bloudíme v tom bludném kroužku
Tak zvolna
Sbohem dáváme si
Potřebujem oba vzpruhu…

Zkouška,
Kterou prohráli jsme –
Víme oba – ty a já..
Zkouška byla naše, byla …
Teď je pouze má a tvá..

Rozděleni
V říši touhy
Noc je krátká
Den moc dlouhý
Neuhýbám
Nevyhýbám se ti
Ty mně ano..
Šeptám slétni ke mně,
Ty má černá vráno
A zašeptej ještě něco,
Co dá nám dvěma naději..

Zašeptej mi do ouška..
Ať citově se poměji…
Ať na chvíli ti uvěřím,
Polib mne, zkus to znovu..

A dostůj svému – ač dávnému –
Přeněžnému slovu..

A dost,
Už zase žebrám o lásku
A o city
A nedávám pozor,
Kde v tom směru stojíš Ty…

Na konci cesty stojím osaměle…

Dívám se smutně
pláču rozechvěle………..

Ale Ty už o mě nestojíš
A tak jako já To i víš…
Autor Ammazonic, 11.09.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je opravdu krásná..jen my ujela šipka..promiň..=o)..ale bohužel, když tohle někdo prožívá, neni to krásné, naopak. Ale i tak..fakt povedené

11.09.2007 14:10:00 | Wendysek

Překrásná... :o) A bolavá... :o(

11.09.2007 14:02:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí