Malá malířka

Malá malířka

Anotace: ...........

Malá malířka,
světem bloudí,
svou lásku hledá,
očka má,
modrá jak sametové šaty,
co nyní na ní,
jak princezna vypadá,
má je však smutná,
životem potřísněná,

do svých obrazů,
kreslí z duše,
čas nevnímá,
když štětci,
po plátně brouzdá,
jak loď po moři,
v bouři strašlivý,
líně si však plahočí,
když bezvětří,
obklopuje kocábku,

jen ona ví,
jakou cestu má,
však šťastná,
dlouho nebyla….
Autor Vlk v rouše, 11.09.2007
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenullinka, Spadlá z nebe, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí