S Tebou

S Tebou

Anotace: bych chtěl být... :)

Chtěl bych se vznést na vlně z oblázků,
chtěl bych se vznést na dece z provázků,
chtěl bych Ti snést všechno modré z nebe,
chtěl bych Ti snést krom toho i sebe.

S Tebou plout vichřicí nečasů,
s Tebou vplout do jeskyně zavčasu,
ztroskotat uprostřed pouště vteřin,
zchumlat se do tepla peřin.

Být dvěma kapkami rosy,
po pláži ve sněhu běhat bosi,
být pro Tebe sněhovou závějí,
když andělé Ti svou píseň zapějí.

To všechno s Tebou chtěl bych prožít
a teď pusu na čelo Ti dát,
lásko, jsem tu pořád s Tebou,
teď už nemusíš se bát.
Autor robb, 12.09.2007
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí