Srdcová královna

Srdcová královna

Anotace: Je strašně těžké někoho získat jen pro sebe...

Týrám svou mysl

Přelož růžek papíru

Ale srdce nech

Na svém místě

Víš moc dobře

Že stejně Ti patří

Tak proč jsi slepý

Když ukazuješ karty

Máš mě rád, nemáš

Zabíjím žalem kopretinu

Co si mi nedal

Karty už vylož

A pochop šach

Který jsem vytvořila

Abych uspěla

Ve Tvém konkurzu

Co snad nikde

Nemá konec

Já totiž...

...nejsem ta srdcová královna

/jsem jen nula/
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaka nula! Nestačí, že tě miluju já:D

13.09.2007 18:37:00 | Werushe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí