To nic, miláčku..

To nic, miláčku..

Anotace: Kdy stačí jen mít rád??

Maminko
co to dělá tatínek?
proč rozpouští
ten cukr
nad svíčkou?

To nic, miláčku
pojď
půjdeme si hrát..

Maminko
co je to s tatínkem?
proč si hraje
na letadlo
a vůbec
mě neslyší?

To nic, miláčku
pojď
půjdeme si malovat..

Maminko
co je to s tatínkem?
proč se klepe
a křičí na mě?
on mě nemá rád?

To nic, miláčku
pojď
půjdeme..
Autor seed.misulka, 12.09.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s Bíšou, nic jiného dělat se nedá..

12.09.2007 20:04:00 | kakaoo

Jen odejít od egoisty...

12.09.2007 18:47:00 | Bíša

A není pomoci...

12.09.2007 17:38:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí