Miluji Tě!!!

Miluji Tě!!!

Anotace: ...je to tak prosté říkat miluji Tě...

Je to tak prosté říkat - miluji Tě,
s něhou se dotýkat Tvých skrání.
To touha sama vede mé dlaně
po drahách Tvých utajených přání.

Tak lehce a zvolna přichází láska,
tak neslyšně se blíží bouře smyslů mých,
Ty ležíš na zádech a necháváš se laskat,
oči máš zavřené,jak brány do míst tajemných.

Hladím Tě nežně,cítím chvění těla,
polibky vroucími Tě toužím okouzlit.
Bříšky svých prstů bych umučit Tě chtěla,
až k branám rozkoše s Tebou věčně jít...
Autor Písklátko, 12.09.2007
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky moc všem...

13.09.2007 13:18:00 | Písklátko

Dobrý, děvče.

13.09.2007 00:09:00 | Psavec

Pěkné..moc:)

12.09.2007 20:45:00 | Terry

:-))

12.09.2007 19:26:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí