Staré divadlo

Staré divadlo

Anotace: ..............

Ve starém divadle,
spolu tančíme,
neznáme se,
dnes jsme se poprvé,
uviděli na parketě,
pohlédly očima nevině,
ty osudy naše,
spletli se v kořenech,
kde sudičky motají,
naše životy…

co stane se v budoucnosti,
rozum často se nám zblázní,
srdce řídit lidé nedokáží,
když láska člověka sejme,

Amorovým šípem do hrudi,
kde srdce se rozzáří,
jak v bouřích rozbouřený.
Autor Vlk v rouše, 12.09.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása:)

15.09.2007 13:05:00 | Liss Durman

výtečně=)

12.09.2007 22:51:00 | Já Esther Ruth

hezké, jako vždycky kvalitní. Jenom ti vypadlo písmenko :)

12.09.2007 19:42:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí