4

4

Anotace: 4

Jsi jako semafor, výměník nálad,
plný metafor, různých záhad.

Čokoládové důkátky vedle nosu,
sladký chutný pohled a mně brousí kosu.

Z té Tvé mysli nechci zpět.
Tuším, hádám, dbám na smysl,
nechci ztrácet, váhám, neznám Tvůj úmysl.

Rty plné jen pěnových slov?
Proto se držím, nevěřím, jsem jako kov.
Jdi, nepouštěj mě, nechci Tě pustit ke dveřím.
Autor Fayence, 13.09.2007
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí