Rty Tvé jsou křídla motýlí!

Rty Tvé jsou křídla motýlí!

Anotace: Asi jsem se zas zbláznil touhou!

Rty Tvé jsou křídla motýlí,
pár racků nad vodou,
srdce mé touhou zešílí,
v očích čtu výzvu Tvou!

Mé srdce rozbuší se hned,
jen s Tebou chtěl bych být,
líbat Tvé sladké rtíky teď,
a zase chvilku žít!

Démanty něžných očí Tvých
na duhy pozadí
vábí mne, abych spáchal hřích,
odal se bláznovství

té sladké touhy bez hranic,
a vstříc Ti slastně šel,
pak nebylo by víc už nic
nad symfonii těl

v jednom vášnivém splynutí
a nad tím vůně Tvá,
co dráždí mne k proniknutí
až tam, kde jeskyňka

chrání Tvé sladké tajemství,
kde kouzelný je bod,
co úplně Tě rozvášní,
když přijdu právě vhod!
Autor Kozoroh 1, 13.09.2007
Přečteno 837x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já chci takyy...:-D

14.09.2007 19:51:00 | Blaniii:)

.....jooooooooj.....pěknáááááá...

14.09.2007 16:22:00 | Dejfor

hmmm . . . nechám si to dneska přečíst před spaním . . .

13.09.2007 13:27:00 | kliďaska

Nadhera, prekrasne jsi basnicku napsal, je plna citu a vasni... libi se mi moc.

13.09.2007 11:31:00 | carodejka

to je krásně napsané,super Mirku povedla se ti.

13.09.2007 11:08:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí