Milovat nebo nemilovat

Milovat nebo nemilovat

Anotace: Zklamání? Vyznání? Bolest? Kdo ví, jak to ve skutečnosti je...Kdyby si ji ten človíček, pro kterého je určena přečetl, určitě by mnohé pochopil...

Zlámal's mi křídla,
Spálil's mi peří,
Jsem ta, co věřit má
Přesto nevěří.
Chtěla bych odletět,
Chtěla bych přistát.
Chtěla bych milovat,
Tím jsem si jistá.
Já jsem si fakt jistá
Tvou láskou horoucí.
Tvou láskou nesmírnou,
Jak vichr vanoucí.
Na křídlech větru
Já chtěla bych uletět,
Chtěla jsem tě nechat,
tak proč ses mě nezalek'?!
...
TeĎ už je pozdě,
zamilovala jsem se...
Autor teckifr, 13.09.2007
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to vášnivé, divoké a velice zajímavé. Líbí se mi to.

13.09.2007 17:25:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí