PRO AUTORY LITERU

PRO AUTORY LITERU

Anotace: Tímto se chci rozloučit se všemi autory literu, protože nemám již více proč psát... Ztratil jsem inspiraci... V této jednoduché básni jsem popsal svou poslední lásku.

Tehdy pytel s tmou rozsypán byl,
a chlad přeléval mou duši,
já seděl a hleděl na Tebe,
v záři reflektorů.

Amor popadl svou kuši,
a šíp zasvištěl skrze nebe.
A já poznal v Tobě štěstí...

Když vzali si Tě do špitálu,
tehdy jsem se strašně bál,
pak pustilas mě k vodě.
Domů jsem šel skleslý
a tichý vánek vál...

Poradil: "To nesmíš vzdát, pokud ji máš rád".
A tak se naše oči střetly,
brzy znovu na jezeře,
kol sníh a jasné nebe
a já byl vedle Tebe
zase šťastný.

Dále po čase, svlékal jsem Tvé tělo
a tys nahá ve tmě tiše stála,
nevím teď již, zdali ses tak bála.
Ale neřekla si hlásky...
Tak oblékl jsem Ti šaty
a pohladil vlásky.

Poznal jsem Tvůj hudební um
i rodinu Tvoji.
A pak náhle bum
a milovali jsme se při svitu měsíce...

Na jihu Čech pak spolu byli,
poprvé úplně sami,
svět lásky na dlani...
Neměli jsme nikdy dlouhou chvíli.

Pak přišel Nový rok
a díky mému chování,
to k rozchodu byl opět krok...
A rozešli jsme se...

Byl jsem blázen, co nechtěl žít,
noční závody jsem začal jezdit,
než zklamal mi ten stroj,
tehdy o život jsem vedl boj.
Pro ostatní na motorce blázen,
pro Tebe však nikdo...

Pozval jsem Tě domů
a růžemi vysypal Tě cestu...

Pak v příkopě jsme leželi
a skoro mrtví byli,
když přišla ta nehoda...
Vzpomínky zbyly,
tehdy zázrak či náhoda,
ale zpevnilo to naši lásku...

A byl jsem šťasten dlouho...

Než jsem zůstal sám...

Bojador

Teď čekám na šanci odejít,
a jedna přišla nepozvána,
přestalo mi sloužit zdraví...
Avšak rozum tiše praví,
tak´s to nechtěl odedávna...

A proto čekám co bude se teď dít...
Miloval jsem, miluji a milovat Tě budu...
Tak dlouho dokud tu na světě zbudu.

Budu Ti vždy na blízku
vílko z lesa,
má vonná růžičko,
poupatko moje,
Ty má sladká Evičko!!!
Autor Bojador, 13.09.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drž se. a snaž se na všechny usmívat, i když to bude bolet... :o/

14.09.2007 22:50:00 | Ágnes

Jak praví Bíša, neodcházej...
Kdybys ses snad ale rozhodl odejít, přeji ti štěstí..

14.09.2007 11:26:00 | Nemůžu zapomenout

Neodcházej, Múza se vrátí!

13.09.2007 20:39:00 | Bíša

Když někoho, koho miluješ ztratíš, je to bolavé. Když se ti ale podaří zase někoho najít je to mnohem krásnější. Věřím, že si najdeš slečnu, která tě bude milovat. Věřím, že tě to brzy přebolí. Věřím, že i přes tuto zkušenost neuděláš žádnou hloupost. A teď už ti pouze přeji. Hodně štěstí...

13.09.2007 18:17:00 | teckifr

chtěla bych být tou Evou...

13.09.2007 17:53:00 | ximin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí