PROČ....?

PROČ....?

Anotace: ?...?

Velkou zamilovaností to začalo,
ale stačilo jen pár slov,
a vše to rázem skončilo.

Z očí mi slané slzy stékají,
srdce se žalem naplnilo,
to co bylo už není,
ale v mé mysli to uchované zůstalo.

Asi jen čas vyléčí tu bolest velikou,
která přichází, když vzpomínám na Tebe,
a často ptám se sama sebe,
proč posedlá jsem byla láskou?

Proč jsi mě tak okouzlil,
a přitom tak daleko byl,
a jedinou zprávou mi srdce zlomil?

To ptala jsem se mnohokrát,
ale již jsem pochopila,
že nemá cenu za tuto lásku bojovat,
a tak se snažím života si dále užívat.
Autor angel.michelle, 13.09.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí