Přiznávám,že

Přiznávám,že

Anotace: Pro tvou lásku světu sundám masku. Pro tvé snění moře krásně bíle pění. Pro tvůj...

Pro tvou lásku
světu sundám masku.
Pro tvé snění
moře krásně bíle pění.
Pro tvůj úsměv
zatlačím v koutek lidský hněv.
Pro tvá slova
ponořím svůj život do olova.
Pro tvé myšlenky
rozliju nám pravdu do sklenky.
Pro tvé pohledy
půjdu na Aljašku pro ledy.
Pro tvé chápání
odhalím své tápní.
Pro tvůj pohyb
dám slova ústům ryb.
Pro tvou duši
ukradnu amorovi kuši.
Pro tvá trápení
zkusím porozumět plameni.
Pro tvé úzkosti
skončím život ve zlosti.
Pro tvé pochyby
v dokonalosti odhalím chyby.
Pro tvou identitu
skončím v černém igelitu.
Pro tvou krásu
odolám měsíčnímu jasu.
Pro tvojí nevinnost
z melodie postavím ti most.
Pro tvou pokožku
ze zlata upletu ti rohožku.
Pro tvé jméno
"miluji tě" je předurčeno
Autor ďábel strážný, 18.05.2005
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí