Roztaji

Roztaji

Anotace: Ve vločkách něhy roztaji...

Široké kapky pleskají
o boky kostelních věží.
Stěží jde tě nemilovat
prosvítáš-li deštěm.
On tě svlékl do šatů
promáčeného křivkoví
ladného až na kost.

Vrůstám v nekonečnost
oblých ňader tvých.
Vdýchávám tě po hmatu,
bělostnou kůži ještě
ruměncem růží pomalovat.
Z okvětí prstů nasněžíš,
ve vločkách něhy roztaji.
Autor Taog, 13.09.2007
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Rolnička, Dota Slunská, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ach...dává to smysl.

29.11.2009 19:31:00 | Dota Slunská

krásná jemná a něžná...

26.01.2008 17:46:00 | hanele m.

..něžně zaťuká na okna měkkými prsty..
..i písní co slyší všichni..

..velice krásné a citlivé verše.. :-)

17.09.2007 22:51:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí