podzim

podzim

Anotace: ,,,,

Neviditelné skoro v písku spláchl déšt
jako šlápoty na pláži
Přijdou další kroky,
nové stopy
a každá v ten pravý okamžik zmizí,
jako zmizela záře ze slunečnicových polí,
zůstal jen smutný stín
a já- osamělý paprsek slunce
pronikajíci pralesem stínů,
jen tma,
tak příšerná děsivá tma,
že přestávám hořet
a ticho,
neslyším tvé srdce,
peřstalo bít a mé nádherné,
zlaté slunečnice
sklopily tváře v hlubokém,
podzimním smutku
Autor Andee, 13.09.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí