Nostalgie

Nostalgie

Anotace: ach jo

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Koukám se na jednu starou fotku a je to tak dávno,
koukám se na tvůj smích a zase dopadám na dno.
Křečovitě se směju a nostalgii propadám,
udržet slzy opět nezvládám.

Tvý hnědý oči znovu mou duši ničí,
bolest jak plevel v srdci mi klíčí.
Ráno se probudím plná odhodlání a síly,
a večer budu mít zas tuhle nostalgickou chvíli…
Autor Keilanne, 18.05.2005
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí