Příteli

Příteli

Anotace: Tobě, příteli můj nejbližší...

Jsi smích i pláč mých temných dnů
jsi přítel, co pozná, kdy mám splín
jsi šeptálkem nálad do mých snů
jsi světlo, co zahání stín...
Jsi kouzlo, co s ránem otvírá mi oči
jsi rájem mých tužeb vzdálených
jsi dítě, co nebojí se skočit,
jsi studna vzpomínek nádherných.

Já mám tě ráda, ty máš mne rád,
vezmi mne za ruku, příteli, půjdem si se světem hrát….
Autor Temeraire, 14.09.2007
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Little_princess
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děkuju :c)

22.09.2007 01:23:00 | Temeraire

Hmmm...krásná báseňka..

22.09.2007 01:07:00 | jedam

Poznavej lasku, je krasna... hodne stesti...

21.09.2007 00:39:00 | carodejka

ten poslední rým je krásný

14.09.2007 14:50:00 | ta co bývala Andělem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí