Děsivý probuzení

Děsivý probuzení

Anotace: je trošku starší nějak jsem ji někde zastrčila ale teď se ukazala na svět tak jsem se rozhodla ji tady dát

Duše mi umírá a hyne,
život utíká a plyne.
Jenom láska navždy zůstává,
chci zapomenout, ale to se tak často nestává.
Vždyť stačí tak málo a zase sním,
že život je težký už bohužel vím.
Nic není tak jak bychom chtěli,
potom bychom totiž lehký život měli.
Všude nás čeká hafo problémů,
raději nic neříkat človíčku malému.
Autor Kopretinka, 14.09.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lépe mnohdy málo vědět...

14.09.2007 15:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí