Střepy

Střepy

Anotace: po dlouhý době zase blbá nálada:(

Topím se v samotě a pomoc hledám,
o svém trápení povídám hvězdám,
náhle se z mého srdce staly ostré střepy.
Najde se někdo,kdo je zase slepí?

Schovám je do dlaní a krvavý potůček z nich stéká,
smíchá se se slzami a z potůčku je náhle řeka,
bere s sebou vše-stíny,měsíc,hvězdy,
chce i střepy a mě,že prý tak poznám štěstí.

"Tak už pojď!"stále na mě křičí,
ten její křik moji duši ničí,
ale já poslechnu a střepy do řeky hodím,
pak i sebe nechám unést proudem,čímž se vysvobodím.
Autor andynka.n, 14.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

střepy jsou mnohem lepší než žiletky... a slepovat rozbyté střepy? ... proč? aby se s nima nedalo řezat? to je škoda...

16.09.2007 11:23:00 | sabaku no Gaara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí