Zranitelná

Zranitelná

Anotace: ...

Klečím tu před tebou
nahá a tak sama
s jediným přáním
být tebou milována.

V očích mých můžeš číst
romány o krásnu
nechceš-li obrať list
zkus žít jen pro lásku.

Nahlédni do duše mé
bolavé čekáním
na tvá objetí
na tvoje vyznání.

Podej mi ruku svou
otevři dlaň
teď ani nedýchej
své srdce dám ti naň.

Jen zastav svět
nenech se trápit
ohlédni se zpět
nechť se tvá ústa vysloví.

Nechceš-li se mnou být
vyslov se šetrně
jako raněné zvíře budu žít
bez tebe, s bolestí, bez života...
Autor Lotorien, 14.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí