Usínáš

Usínáš

Anotace: ....

Usínáš a noc přichází nám vstříct
oči se ti smutně klíží
a den ochází víc a víc.

Chtěla bych tě líbat na spánky
ale mám strach, že tě probudím
na obloze plují červánky
a z komínů stoupá dým.

Máš krásný něžný svět,
který se ti právě zdá
nechci tě z něho probouzet
třeba jsem tam ty a já.

Slyším tvůj dech
a chtěl abych tě líbat,
cítím tvou lásku ve vlasech
kterou černá noc smívá.

Hladím tvou hlavu na polštáři
a v duši slyším tichý pláč
avšak přece ve mě štěstí září
miluji tě když usínáš.
Autor Lotorien, 14.09.2007
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

miluju ho každým okamžikem a doufám, že vždycky budu

17.09.2007 18:43:00 | Lotorien

jen, když usíná?

14.09.2007 16:20:00 | Dejfor

Moc hezký vyznání, něžný.

14.09.2007 16:07:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí