CYANIDE

CYANIDE

Anotace: Tato báseň je velmi zvláštní,zvláštní ale svým způsobem velmi výstižná.Symbolizuje totiž to,co se může člověku přihodit,když nebude brát v úvahu zákony lásky a víry.

Nad tvým hrobem stojí,
ten,cos mu život zkazila,
teď chlastem on se pojí,
ten,cos ho tolik zkazila.

On nevěděl,že ty jsi,
nejen lehká děva,
ale i to,že ti nakonec,
otráví tvá střeva.

On má totiž přítele,
co ničí všechen lid,
ano,moje milá,
je to KIANID!!!

Kdybys věrná byla,
dýl by ses dožila,
mohla bys dál žít,
ne pod zemí hnít.

Za chyby se platí,
všechno se ti vrátí,
sama jsi si zavinila,
že ses rychle otrávila.

Tvůj život je jak nit,
co zničil KIANID,
a pomalu i trochu líně,
rozpustil se ti ve víně.

Tvé oči rázem zhasly,
tvé řasy se ti náhle třásly,
už rozezněl se zvon,
co vyhlásil tvůj skon.

On stojí stále nad hrobem,
a upíjí se žalem,
že otrávil tě plynně,
TY HNUSNÁ, SPROSTÁ SVINĚ!!!
Autor Damien, 14.09.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D ...

18.09.2007 17:44:00 | ztracená

wow zajímavá...

14.09.2007 21:51:00 | andynka.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí