Nemoc

Nemoc

Anotace: je to...něco jako to, co neumíme popsat

U okna cítím hořkost, pálí mráz.
Slzy soli, trápí oči,
když drzá nemoc tvoří past.

Dostat a chytit pevně pomocnou paži,
nepustit a míti rád ,
Ať se také osud snaží.
Prosím, jen to nezvorat!
Však když špatně uchopíš se,
nad tebou hned černý mrak,
ublížíš té malé dívce,
která hledí do oblak.
Autor klaris.mertlice, 14.09.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí