Jsi tu

Jsi tu

Anotace: Jsem šťastná, že jsi!

Procházím se v blízkém sadu,
kam proniká paprskový vlas,
hřeje mou duši i mé tělo,
rozezpívá můj srdeční hlas.

V uších mi hraje hudba,
jenž mi připomíná tebe,
jsi anděl neb jeho dar
či jsi mi seslán z nebe?

Ať jsi vše, na co pomyslím,
jen pro mě jsi tu,
jsem vděčná za každý okamžik,
za vyznání tvých citů.

S Tebou se vše zastaví,
čas už je jen pojem,
jsi moje víra ve vše,
můj nekonečný poem...
Autor svacinka.A, 14.09.2007
Přečteno 650x
Tipy 2
Poslední tipující: atom6
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) Děkuju!

15.09.2007 11:16:00 | svacinka.A

nejsem princ, co mezi řádky
vstoupit chtěl by do pohádky,
anděl nejsem, hudby znalý
v čase pojem ne dokonalý

básník, co slova váží mělce
na dlani když nosí cit,
jsem jak obraz od umělce
měsíční co zasáh svit
:o)
Jiří senior

15.09.2007 07:09:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí