2

2

Anotace: clovek by v sobe nemel mit dlouho zlobu, ale on mi proste neda zapomenout, tak tady mas pridavek-lasko-

Jsi růže mezi trním, co píchá ještě víc,
jsi ten, co ukazuje vždy jen prošitej líc.
Jsi nevykoukatelny stříbro, jsi dokonalej kýč,
peklo se k tobě shýblo, strčím Tě a budeš pryč.

Víš miluju tě kotě, ale nepřijedu, víš,
pujdu se kouknout, co davají v bedně, jojo to spíš.
Jsi vyškrabanej v nebi rudě a den co den hlouběji,
jsi tím, na koho si mají dát pozor, asi Tě nechtějí..

.. tvým hříchem je seznam podtrženy lží, tak se neptej proc...
Autor forever, 15.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí