Nejistoty

Nejistoty

Anotace: ...

Stojíš tu tiše
hledíš mi do očí
v těch můj svět končí.

Kouř z cigaret
halí nás do mlhy
do závoje nejistot.

Zas máš ten výraz
kdy nevím co říct
zavírám oči
a neříkám nic.

Cítím chuť ohně
když tvá duše sálá
spaluje klid
srdce mi drásá
když měsíční krása
roztíná noc...
Autor Lotorien, 15.09.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílo.Rázné a určité...

15.09.2007 12:42:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí