Jednorožec

Jednorožec

Anotace: ...

Krůpěje krve neslyšně stékají
jednorožec nehybně leží
na syna jeho nástrahy číhají
jak sám tady má přežít

Zlý kouzelník života zbavil jej
tak krutý a bezcitný
mně ani mláděti není hej
čekáme spoustu dní

Snad jednou vrátí nám
ty jenž jsem je milovali
nebudeme nadále každý sám
prožijeme co jsem si malovali
Autor A.N.Y., 15.09.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí