Potěš mne svou krásou!

Potěš mne svou krásou!

Anotace: A zase jsem opisoval, když jsem se seznámil s novým veršovaným kouzlem čarodějky! Ale ne tak docela!Něco je i ze mne samého...

Rty s chutí moravského vína,
/přemýšlím, jaké značky je!/
pohádkový les Tvého klína
i žensky svůdné křivky Tvé,

to vše se mi, Lásko, tak líbí,
krásou svou mate smysly mé,
že tomu, kdo mi tohle slíbí,
dám v plen i spásu duše své!

Měsíc dal bledost Tvojí tváři,
Tvé oči hvězdný mají třpyt,
jsi nádherná jak měsíc září,
a já jen pro Tebe chci žít!

Celá se chvěješ! Snad Ti vánek
pod kůži vtisk' večerní chlad?
Pod kůži bílou od sasanek?
Pojď ke mně! Zahřeju Tě rád!

Potěš mne krásou svého těla,
vášnivou touhou polibků,
Tvé něze propadnout chci zcela,
Lásko, až do konce svých dnů!
Autor Kozoroh 1, 15.09.2007
Přečteno 589x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

nádherná povedená procítěná super

15.09.2007 23:20:00 | Aluna

...zralá, jako to víno:) krása, krása...a jeden hvězdičkový úsměv pro Tebe:)

15.09.2007 22:20:00 | Severka

Ale já to nevím,gabkine!
To je jen mezi Tebou a jí!

15.09.2007 19:40:00 | Kozoroh 1

Krasne... takhle nadherne jsi basen stvoril zase v jinem kabatku no neni to krasne? Ano je ... jen pis at take mohu neco obslehnout... hihih libi se mi to mooooc.

15.09.2007 17:56:00 | carodejka

Moc pěkné.

15.09.2007 17:28:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí