Láska u moře

Láska u moře

Anotace: ....... sněni a touha..

Tam,kde cikády dávají dobrou noc
tam,kde zlo nemá žádnou moc,
zam u moře v modravé dáli,
stáli dva milenci a tiše se smáli.

Jejich srdce láskou hořela,
když přitulili k sobě svá těla,
vedli se v obětí ztichlou pláží,
došli až k útesům,do nichž voda vráží.

Byla to krásná noc,pak ale přišel krutý den,
kdy byl jejich sen do sítí polapen.

přišel den loučení,
co lásku promění v trápení.

Poslední polibek
posledni odjětí
poslední slza prvního dojetí.

A pak už jen sbohem říci,
Už se neuvidíme nikdy víc..........!
Autor xHakovaA, 03.09.2004
Přečteno 838x
Tipy 2
Poslední tipující: HonzaJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí