Obejmutí

Obejmutí

Anotace: :-)

********************************************************

V tu chvíli jsem byla šťastná,
snad nejšťastnější na světě.
Je to má vzpomínka slastná,
ta se nedá vyvážit ve zlatě!

Chceš vědět, co to způsobilo?
Co se stalo pro mě nezapomenutelné?
Jedno obejmutí, jen to jedno jediné to bylo.
V té chvili...
...byly nejen naše těla, ale i duše spojené!

Já to v tu chvíli cítila.
Cítila, že snad mě máš taky rád.
V té sekundě mi malá naděje zasvítila,
že snad jednou...
...jednou nebudeš jen kamarád.

***
Autor Andulýk, 16.09.2007
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Brbla80
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

100...Za ten pocit.

16.09.2007 09:14:00 | Veru

Znám tyto teskné naděje,
dřív než se člověk naděje,
jak vodní hladina v duchu se vlní,
co když se nesplní...
.
.
a co když splní...

16.09.2007 01:51:00 | Brbla80

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí