Vrať se mi...

Vrať se mi...

Anotace: Umřel mi pod rukama,ale byla jsem s nim až do konce.. Je to sice už dávno,ale vidím to stále jako dnes..

Vzpomínám,jak bývali jsme šťastný pár
a jak nám život připadal jako ráj.

Chodili jsme ruku v ruce s objetím
a každý nad naším štěstím slzíčku uronil dojetím.

Co víc si vlastně můžš od života přát?
když te má druhý opravdu a upřímě rád???!

Tak jako anděle letí z nebes a vítr ve vlasech je hladí,
tak velkouláskou Tě miluji,tak moc mi život bez tebe vadí..

Omlouvám se za všechny své hříchy
za bolest a trápení,
proc museli jsme býti tak krutě Lásky zbaveni??

Držím te ve dlani pevne a modlím se za duši tvou,
Nemohu uveřit,že ztrácím tě,že přicházím o lásku svou.

Mé slzy,které po tváři se valí,se měni v hořký chlad.
Tvůj hlas se chvěje a ty vyslovil jsi -
MÁM TĚ RÁD!!

Ruka tvá ztratila cit a z dlaně mé vypadla.
Neslyším tlukot tvého SRDCE .... Ne neodcházej ješte teď.Vždyť máme před sebou celý celičký svět!!

Tvůj dech se zastavil a Smrt bolest utiší.

Sedím tu stále menůžu odejít.

Ted stoupáš nahoru do těch nebeských oblak..
Budeš se tam nahoře dívat,jak budu plakat...

Chci k tobě nahoru.... Pomož mi nechci tu zůstat bez Tebe.
Nebo se Lásko vrať tak vrať se zpět ke mně..
Autor xHakovaA, 03.09.2004
Přečteno 1630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

Je to NÁDHERNÝ! Kdyby to nebylo ale tak smutný..jestli se ti to fakt stalo tak potom nevím jak pomoct...ale tohle jsem nezažila a nechci zažít...přeju pevný nervy a neboj čas - jen čas všechny rány zahojí - třeba ne úplně ale z toho nejhoršího tě ten čas dostane...

01.10.2005 16:23:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí