Jednobarevná Lenny

Jednobarevná Lenny

Anotace: ...

...Ach
jednobarevný život, tak pomalu mi probíhá mezi prsty....
..ach..bez matky, otce...bez tebe
¨..samotné, mě ani slunce už není na blízku,
aby zahřálo mý slzy mokrý, studený. A stromy zelený, šedivý, na podzim jak kdyby ztratily řeč a Já...sama v trávě, co šeptá, že už mé prsty zapomněly psát.Co teď?
V samotě...snad si jít brzy lehnout a spát.
Ach..lásko, volá má náruč prázdná ...
Autor Lenny, 16.09.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí