nevím co dělat...

nevím co dělat...

Anotace: proč jsi to řekla..?? :'( :'( ...nelituješ toho a to mě mrzí...

Co můžete dělat když vám milující osoba řekne „miluji tě, nechci tě ztratit ale už po tobě nic nechci“ vy se zeptáte „co mám dělat?“ odpoví „už radši nic nedělej“. Ztrácíte tím naději, nevíte jak se chovat, hlavou vám probíhají vzpomínky na vše krásné, ale také myšlenky na to že jí ztratíte. Bojujte a snažte se za to co máte rádi!! Jen tím jí získáte zpět.
Autor March, 16.09.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

držím palečky mě to bohužel nevyšlo.

16.09.2007 22:54:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí