Vítr

Vítr

Anotace: ;;;

čas vyplněný hudbou,
tóny klavíru něžně prostupují úsvitem,
naléhavě prosí o probuzení,
zlehka zvedají opar mlhy
čas, kdy první paprsky
rozsypou do trávy perly
na cestu k tobě
čas, kdy ještě tiskneš
víčka k sobě
a já přkrývky rozkrývám a rovnám
čas, kdy myšlenkou zavadím
o prázdnou postel,
ustlanou ji pohladím,
trochu se mi skrýváš,
možná už teď vstáváš
Je čas, kdy musíme plavat,
oceán dne probere nás ze snění
musíme jít dál
čas,kdy zase zustáváme každý sám,
ale ještě jsi,
ještě tě mám
je to ta chvíle,
kdy vzpomínám
a...
miluji
Autor Andee, 16.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí