Perlička

Perlička

Anotace: Mám delší absenci, tak hned dvě najednou.

Do vlasů vplétáš mi krásu
Na kůži lepíš vzkazy lásky
Procházíš zahradou mých snů
Prstem kreslíš v mapách mých citů
Listuješ mou knihou touhy
Otvíráš alba mých přání

Oblékáš mne do šatů z doteků
Na ramena pokládáš plášť vášně
Bouráš ploty mých zábran
Obcházíš pravidla mých zásad
Dáváš mi kytice polibků
Recituješ verše svých přání

Dokážeš-li k tomu všemu
Zlomit pouta mého strachu
Neumřeme
Autor Písnička, 19.05.2005
Přečteno 1411x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí