Boj

Boj

Anotace: ****

Neštěstí, to chodí ruku
v ruce s láskou,
není slepé i když mu přelepíš
oči páskou.

Můžeme se smát, můžeme se radovat
nalhávat si štěstí, v duchu se litovat.
I když náš neštěstí druhých
bude mnohdy varovat.

Jsme blázni,blázni někteří,
kteří věří v lásku,
štěští, nekonečné opojení,
nádherné okamžiky,
vzrušující probuzení.

Na rozkvetlou louku v raním oparu,
když ruku v ruce spolu jdem.

/já vím, mi to neštěští přemůžem/
Autor Pišák, 17.09.2007
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to kompromis, a to je velice těžký si to do budoucna uvědomit. A ve dvou se to lépe táhne:-)vždycky! 1*

01.02.2008 11:52:00 | cevert

Ano mas pravdu laska i hory prenese...

17.09.2007 17:31:00 | carodejka

...jasně že jo ...ve dvou je neuvěřitelná síla

17.09.2007 11:04:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí