Ublížils mi

Ublížils mi

Anotace: bolí mě srdíčko...

Ublížils mi víc než si myslíš,
miluji tě, copak to nevíš?
Čas je jen výmluva,
horší než pomluva,
a láska hory přenáší,
copak tobě to nestačí?
Proč tě mé srdce miluje
a přitom nesnáší?
Autor Trinny, 17.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí