V padajícím listí

V padajícím listí

Anotace: ....

Spokojeně ležíš
na mém
nahém bříšku
a kolem sněží
ze stromů listí
jak v otevřené knize
můžu v Tobě
čísti

(Možná..
jen se nezavírej..)

V kabátě sešitém
z útržků
naděje
skládáš si
do sebe
prokleté sny
a šeptáš
že nic
se neděje

o mně
se bát nemusíš

(jen tiše
padám dolů)

Pojď
a oslaď mě
pár lžičkami
medu
a pak
každou středu
rozepni prsty
a napoj
horkou kostkou
z ledu

(ty sladké touhy)

A možná
Ti to srdce otevřu..
Autor seed.misulka, 17.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, takové hravé verše, pěkně se to čte.

18.09.2007 12:04:00 | danaska

...každou středu...:o)

17.09.2007 20:17:00 | symphonicsoul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí