Když opouštíš můj svět

Když opouštíš můj svět

Anotace: bolí to...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Smět si tak na chvíli vyrvat srdce z těla,
aby na jeden moment má bolest odezněla.
Smět vymazat vzpomínky a vrátit je zas,
až smutek pomine, až přijde pravý čas.

Chci zavřít oči a nevidět tě za víčky
a jenom vnímat teplo smuteční svíčky.
Zapálila jsem ji za nás dva, tak ať hoří
a jednou provždycky všechen žal zboří.

Už dobře vím, že naše láska končí,
že se tvá ústa s těmi mými loučí,
že se dnes milujeme naposled
a pak opustíš můj křehký svět…
Autor Keilanne, 19.05.2005
Přečteno 690x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí