Slova

Slova

Anotace: I jedno slovo zabolí... A co když je jich plná věta?

Sama doma sedím,
do stropu zas hledím.
Myslím na tvá slova,
která slyším znova.

„Já už jsem si zvyk,
na svůj běžný klid.
Lásko stále chci tě,
nechci však už dítě.“

A pak přišla jedna věta,
která srdce zranila.
Jedna věta, která náhle,
naší lásku zabila.

„Chápu, že chceš druhé dítě,
víc nabídnout neumím,
až k jinému odejdeš mi,
věř mi, že to pochopím“

Jak tvá ústa vůbec mohla,
tuhle větu vyslovit?
Nemohu a ani nechci,
vůbec nikdy pochopit.
Autor Afroditi, 17.09.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...říká že chápe ale nechápe vůbec nic :(

18.09.2007 08:28:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí