Věřím na sny

Věřím na sny

Anotace: ...malé noční vyznání...co ze mě vyloudilo jedno srdce dívčí...

Věřím na sny, co marnivé můžou se zdát,
pod jejich tíhou večer nenechá mě v klidu spát,
jen letní noc ví, koho v myšlenkách mám,
pouze ranní svit odhalí Tvou překrásnou tvář,
i když vleklý čas od sebe nás dálkou dělí,
snad ve snu opět spatřím Tvůj pohled lehce rozechvělý,
jestli věříš v tyhle slova básní psaná,
potom víru máš, že má láska po Tvém srdci celou věčnost pátrá.
Autor symphonicsoul, 17.09.2007
Přečteno 622x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já taky... sny jsou fajn ;-)

23.11.2007 22:20:00 | Erion Fate

Ano , je krasne a krehke...

18.09.2007 19:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí