mlsné jazýčky

mlsné jazýčky

Anotace: ...

Nádherné oči Tvé,
v duši mé se zrcadlí,

když slunko ke spánku
se ukládá,

a Tvoje dlaně v mojich
tiše bdí,

hlava Tvá se v klín můj
ukládá,

přeněžná slova,
ještě nevyřčená,

na špičkách
mlsných jazýčků,

zůstáváš tiše
přitulená,

když hladívám Tě
něžně na líčku,

polapen ústy
lačnícími znova,

Tvé lůno žhavé
k hrátkám zve,

marnivě znějí nyní
všechna slova,

když láska Tvoje
snídá chtivě
bytí mé ...
Autor chalcedon, 17.09.2007
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Snidane hodna bohů... krasne..

05.10.2007 23:01:00 | carodejka

Nádhera...

18.09.2007 11:20:00 | kliďaska

..pěkně žhavá snídanička :) ooojééé

18.09.2007 09:27:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí