Milostná

Milostná

Anotace: Milostná

Jen vůně vlasů tvých
ty růže převane,
jež k nohám chci ti dát.
Lásko, slunce svit
v mé náruči vzplane,
tak vroucně mám tě rád.

Miláčku dlaně mít
na kůži přelačné
je balzám hojivý.
A v polibcích dech skrýt
kdo z nás hořet začne,
když srdce doutnají.

Jím vůni zákoutí
tvé hloubky bezbranné
jež se mi otvírá,
ve mně nezabloudíš,
co má stát se stane,
má něho jediná.

Už ráno souhlasí
s tichým procitnutím
v milostné posteli.
Já cítím Tvé vlasy
ač ještě duchem sním
tou brzkou nedělí.

Tiskneš se do mě
svou horkou bytostí
v jedno jsme spojeni.
Až posnídám tvůj vzdech
nazí do dna kostí
svou touhu půjdem smýt.
Autor Taog, 17.09.2007
Přečteno 827x
Tipy 4
Poslední tipující: Dota Slunská, Tacca, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krasna , je videt ze pises s velikou laskou a citem ktery v Tobe je a to se mi moc libi.

20.09.2007 20:49:00 | carodejka

*.*

18.09.2007 22:05:00 | zrnkapei

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí