/ útržky /

/ útržky /

Anotace: **

Důvěru v dlaně mé vlož

a nech se vést..

Jsme jedním tělem
/jednou duší/

zvony našich srdcí stejně znějí..

Tak pojď..

.

Usměj se

na té naší cestě..

Ten ďolíček na levé tváři

Ti tak sluší..

Koutky lehce zdviháš

a oči přivíráš až tam,

kde řasy hladí tvá líce

až tam ke vzpomínkám..
/na minulost/

.

Svým pohledem jsi mě okouzlila
víno nešikovně rozlila

a já nesměle
dotkl se tvé nohy pod stolem..

Sním abych žil
/už nejsi mou představou/

Toho rána
jsem se po tvém boku probudil..

A až do dnešního dne
v dlaních
mi tluče srdce tvé..

.

Miluji, když ladně se vlníš za tónů jazzu

zavěsíš se mi kolem krku
/něžně zpíváš/

Miluji, jak pomalu se každé ráno do koupelny couráš

a tak ospale koukáš..

Štěstím záříž ze začátku podzimu

stromy paletou barev hýří

ty tak ráda ty spadané listy rukama výříš

a po mně je nevině házíš..

To jsou útržky
krásných chvilek s Tebou prožitých,
snad jen chybí mi

.

**vzpomínky na budoucnost**
Autor kakaoo, 17.09.2007
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeeej, ta je ale krásna...všímaš si tie nekonečne vzácne drobnosti a vieš ich nežne pretaviť do veršov...to sa mi páči

19.09.2007 15:42:00 | gallatea

Krásně romantický :)

18.09.2007 10:21:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí