Pohlednice

Pohlednice

Anotace: Zbyl po ní jen otisk na sklenici a další den trápení,aniž to tuší.

Otisk palce na sklenici;
nedopitém půlitru;
podobá se pohlednici,
pohozené ve vichru

Mizí tiše, nenávratně,
jak psaníčka na dracích;
tone v břiše světa, líně,
s vlaštovkami v oblacích

poletuje, domov hledá,
nerušena ve chvíli;
kdy míjí domy, pole hnědá,
něžné louky s motýli

Končí ten let v mojí schránce,
ač adresát neznámý;
pak otiskem svého palce,
"Doručeno" oznámím
Autor Totenkopf, 19.05.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí