Pláč

Pláč

Anotace: ..no k tomu myslim že neni co dodat..

Není to poprvé,
co vidíš moje slzy.
Dnes
si je ale dobře prohlédni.
Vidíš?
Jsou jiné než jindy.

Dnes totiž patří
jen Tobě.

Tentokrát jsem nedovolila
rannímu rozbřesku aby mě oslepil.
Jen mi vehnalo slzy do očí,
vidět Tebe
v jiném světle než Tě znám.

Nevšiml sis,
možná jsi ani nechtěl.

A tak pláču,
lítostí a zármutkem,
který jsi nikdy neviděl.

Tak se mi podívej do očí!

Vidíš je totiž naposledy

..plakat kvůli Tobě.
Autor vjeraa, 17.09.2007
Přečteno 496x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí